Daglig renhold for bedrifter

Mange bedrifter og kontorer opplever mye aktivitet gjennom dagen, og bygget blir raskt skittent. Det er helt naturlig at du, de andre ansatte og besøkende trekker med seg skitt og smuss under skoene når dere går utendørs og inn. For å opprettholde et godt inneklima og arbeidsmiljø er det derfor viktig med daglig renhold av bedriften. Ved å holde kontoret rent med jevnlig renhold kan det være den beste og mest kostnadseffektive løsningen for å opprettholde tilfredshet på arbeidsplassen over tid.

Hva er daglig renhold?

Daglig renhold blir ofte misforstått. Mange tror at det handler om at alt skal vaskes hver dag. I butikker med mye gjennomgangstrafikk er daglig renhold av hele kundearealet en nødvendighet grunnet matsikkerheten. Dette er også en nødvendighet i barnehager, skoler og sykehus, hvor det stilles særdeles høye krav til daglig renhold.

For en kontorbedrift er det ofte tilstrekkelig å holde inngangsparti med nærliggende områder rent daglig, i tillegg til toalettfasiliteter og eventuelt kjøkken/kantine. Daglig renhold er med andre ord ikke en hovedrengjøring, men mer fokusert på områdene som skitnes til raskt og derfor bør rengjøres daglig. Dette for å forhindre skade på gulvene og redusere smittefare, spesielt på toaletter og i kjøkken/kantineområder.

Periodisk og daglig renhold tilpasset dine behov

Selv om det finnes ulike renholdsstandarder, kan du være sikker på å få tilpasset renholdet for bedriften, borettslaget eller sameiet slik dere trenger det. Vi kvalitetssikrer hver enkelt renholdsleveranse, og hvis ønskelig kan vi gjennomføre faste kvalitetsrunder i fellesskap. Hvis dere ønsker, og har ekstra behov, kan dere velge at renholdet skal leveres etter nordisk renholdsstandard (NS-INSTA:800). Når dere kontakter oss, er første steg alltid en gratis og uforpliktende befaring av lokaler og fasiliteter.

Under befaringen undersøkes deres lokaler og tilskitningsgrad, slik at vi kan utarbeide en renholdsplan som holder lokalene så rene at ansatte vil trives, til lavest mulig kostnad for dere. I etterkant vil vi komme med en detaljert anbefaling for hvilket renholdsnivå som bør leveres, samt hvilke områder som skal dekkes på daglig basis. Alle våre anbefalinger vil begrunnes utførlig basert på funn under befaring.

Vi vil også anbefale periodisk renhold av arealer som ikke dekkes av daglig renhold. Denne anbefalingen er basert på vår omfattende erfaring med hvor ofte dette er nødvendig for at arbeidsplassen helhetlig skal være ren, og inneklimaet godt for de ansatte. Den er også basert på at lokalene skal innfri NS-INSTA:800 renholdsstandarden, slik at dere også ivaretar HMS-perspektivet for de ansatte.

Din trygghet for høy kvalitet av renhold hos bedrift

Velger dere oss, kan dere være sikre på at fokuset er å tilpasse renholdet til deres behov, enten det er grundig daglig renhold eller hyppigere periodisk renhold. Jobben vi gjør skal passe det dere trenger. Det betyr også at dere ikke vil få tilbud fra oss med mange flere timer enn dere har behov for, i tillegg til at prisen er konkurransedyktig for de timene som trengs.

Miljøvennlige produkter i daglig renhold er en viktig faktor for mange, og det gjelder også for oss. Selv i situasjoner hvor det er behov for spesialrenhold med bruk av kjemikaler, vil vi utføre renholdet med miljøvennlige produkter og påpasselig rett utstyr. Dette sikrer at både deres og våre egne ansatte har optimale arbeidsforhold, uten å bli utsatt for sterke kjemikaler.

Våre ansatte har også yrkesskadeforsikring, og vi er påpasselige med grundig opplæring samt godt ergonomisk tilpasset utstyr for å unngå skader og slitasje.

Kontakt oss for kontorvask og renhold for din bedrift

Har du behov for en fleksibel renholdspartner som kan levere kontorvask i Oslo og omegn? Hos Cleanit finner du renholdere med lang erfaring til konkurransedyktige priser. Vi tar også oppdrag i Viken.

Fra oss kan du være sikker på at du alltid får kvalitet, men også miljøvennlig rengjøring. Det benyttes kun miljøvennlige produkter i daglig renhold.

Er du ikke fornøyd med jobben som blir utført, kan du benytte trygghetsgarantien. I denne inngår også prismatch dersom du kan dokumentere at du har fått et bedre tilbud fra en annen aktør, samt en angrefrist på 30 dager.

Ønsker du en gratis og uforpliktende befaring for å se hvordan vi best kan hjelpe din bedrift?

Kontakt oss på telefon 23 37 37 90, eller benytt kontaktskjemaet nedenfor.

Send en e-post

Valid number
Ved å klikke send bekrefter du vår Personvernerklæring
Takk for din henvendelse
Du vil bli kontaktet så fort som mulig.

Takk for din henvendelse

Du vil bli kontaktet så fort som mulig.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Andre tjenester for renhold av bedrift

I tillegg til daglig og periodisk renhold av kontorlokaler, vil det fra tid til annen være behov for vedlikehold av kontorbygget og ytterligere rengjøringstjenester for bedriften, som for eksempel:

Samarbeidspartnere
Medlem av