Desinfisering for bedrift, borettslag og sameier

Rene kontorer, fellesarealer i borettslag og generell god hygiene, samt gode rutiner er veldig viktig i områder og lokaler der flere ulike mennesker ferdes. Med pandemi har mange fått et større fokus på viktigheten av renslighet, og det kan være nødvendig med desinfisering for å sikre best mulig renhold.

Hvorfor desinfeksjon?

Å utføre grundig rengjøring med desinfisering av rom kan forbedre inneklimaet, forutsatt at sterke kjemikaler unngås. Derfor er det viktig å ha gode renholdsrutiner, både daglig renhold og hovedrengjøring. I kombinasjon med desinfisering av lokalet anbefales dere i tillegg å ha hovedrengjøring, der følgende områder tas hånd om:

• Tak, vegger, lister, dører og karmer – Vask med vann og riktige kjemikaler, før det avtørres med blandingsmopp. Vannømfintlige områder tørkes med fuktig eller tørr mopp (ekskl. tak og takplater)
• Harde gulv – Rengjøres med blandingsmopp, og tepper støvsuges.
• Fasadevinduer – Innvendig vinduspuss og vask av innvendige skillevegger
• Sanitærutstyr, ventiler og lamper (utenom reflektor, lyspærer og lysrør) – Rengjøres med en fuktig klut
• Stoler

Desinfisering av rom og overflater

Har dere behov for desinfisering av overflater for å minimere smitterisiko eller sørge for at for eksempel gammel pollen ikke påvirker ansatte eller beboere med luftveisproblemer, kan denne tjenesten også utføres ved å kontakte oss.

Lokalet deres og inventaret blir behandlet med bakterie- og virusdrepende middel (Karcher R1732). Dere trenger ikke bekymre dere for at inventaret blir ødelagt under desinfiseringen av rommet, ettersom det brukes et så skånsomt desinfiseringsmiddel som mulig, sammen med lavtrykkspumpe. Tekstilene deres blir sprayet med desinfeksjonspulver i luftform ved hjelp av en spraypistol.

Kontakt oss for kontorvask og renhold for din bedrift

Har du behov for en fleksibel renholdspartner som kan levere kontorvask i Oslo og omegn? Hos Cleanit finner du renholdere med lang erfaring til konkurransedyktige priser. Vi tar også oppdrag i Viken.

Fra oss kan du være sikker på at du alltid får kvalitet, men også miljøvennlig rengjøring. Det benyttes kun miljøvennlige produkter i daglig renhold.

Er du ikke fornøyd med jobben som blir utført, kan du benytte trygghetsgarantien. I denne inngår også prismatch dersom du kan dokumentere at du har fått et bedre tilbud fra en annen aktør, samt en angrefrist på 30 dager.

Ønsker du en gratis og uforpliktende befaring for å se hvordan vi best kan hjelpe din bedrift?

Kontakt oss på telefon 23 37 37 90, eller benytt kontaktskjemaet nedenfor.

Send en e-post

Valid number
Ved å klikke send bekrefter du vår Personvernerklæring
Takk for din henvendelse
Du vil bli kontaktet så fort som mulig.

Takk for din henvendelse

Du vil bli kontaktet så fort som mulig.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Andre tjenester for renhold av bedrift

I tillegg til daglig og periodisk renhold av kontorlokaler, vil det fra tid til annen være behov for vedlikehold av kontorbygget og ytterligere rengjøringstjenester for bedriften, som for eksempel:

Samarbeidspartnere
Medlem av