Trappevask

Uansett om det er næringslivsbygg, borettslag eller sameie – trapp og inngangsparti er det stedet hvor det som oftest vil være mest smuss og skitt. Både trapper og gulv slites for hver gang noen kommer inn utenfra og drar med seg smuss innover. Har dere avtale om jevnlig trappevask og vask av inngangsparti vil resten av bygningsmassen holdes rene, og faktisk også få mindre slitasje.

Inngangspartier og påfølgende trapper blir mye brukt, og er derfor de aller fleste steder laget for å tåle litt mer skitt og smuss enn andre områder. Til tross for dette blir områdene mindre hygieniske, og som nevnt ovenfor – neglisjeres trappevask i borettslag, sameier eller kontorbygg medfører det også økt slitasje på resten av bygningsmassen.

Hvordan utføres trappevask?

Når dere får utført trappevask er det viktig at det gjøres skånsomt for å unngå slitasje fra selve vasken og midlene. Trappevasken burde starte med støvsuging eller å koste opp de største partiklene slik at disse ikke skraper opp overflater når vaskingen påbegynnes. For selve vaskingen burde dere sørge for at skånsomme og miljøvennlige renholdsprodukter brukes – og absolutt ingen skadelige kjemikalier som blir liggende igjen og «forurense» deres inneklima.

Etter endt trappevask skal trapperommet og trappen rett og slett være skikkelig ren, og dette skal du også oppleve ved at luften i rommet skal være frisk og god. For å holde trappeoppgangen ren er det ofte lønnsomt å ha matteservice i tillegg, da trappen ikke trenger grundig vask like ofte hvis smuss og skitt ligger igjen ved inngangsdøren.

Hva er prisen på trappevask?

Prisen på trappevask varierer etter mange ulike faktorer. Noen trenger trappevask i bygg med mange, store trapper, og andre trenger det kun i én trapp av mindre størrelse. For å gi en realistisk pris på trappevask kommer vi først på uforpliktende befaring for å se an omfanget. Da blir byggets ulike faktorer tatt med i pristilbudet, deriblant omslag på hvor mange som bruker trappen, hvor ofte den brukes, hvor stor trappen er, om det er flere trapper og andre relevante faktorer.

Befaring er gratis, uforpliktende og gjøres på et tidspunkt som passer deg. Hvis dere ønsker kan vi gjøre en helhetlig befaring som også kan inkludere daglig renhold.

Kontakt oss for kontorvask og renhold for din bedrift

Har du behov for en fleksibel renholdspartner som kan levere kontorvask i Oslo og omegn? Hos Cleanit finner du renholdere med lang erfaring til konkurransedyktige priser. Vi tar også oppdrag i Viken.

Fra oss kan du være sikker på at du alltid får kvalitet, men også miljøvennlig rengjøring. Det benyttes kun miljøvennlige produkter i daglig renhold.

Er du ikke fornøyd med jobben som blir utført, kan du benytte trygghetsgarantien. I denne inngår også prismatch dersom du kan dokumentere at du har fått et bedre tilbud fra en annen aktør, og en angrefrist på 30 dager.

Ønsker du en gratis og uforpliktende befaring for å se hvordan vi best kan hjelpe din bedrift?

Kontakt oss på telefon 23 37 37 90, eller benytt kontaktskjemaet nedenfor.

Send en e-post

Valid number
Ved å klikke send bekrefter du vår Personvernerklæring
Takk for din henvendelse
Du vil bli kontaktet så fort som mulig.

Takk for din henvendelse

Du vil bli kontaktet så fort som mulig.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Andre tjenester for renhold av bedrift

I tillegg til daglig og periodisk renhold av kontorlokaler, vil det fra tid til annen være behov for vedlikehold av kontorbygget og ytterligere rengjøringstjenester for bedriften, som for eksempel:

Samarbeidspartnere
Medlem av