Trappevask

Uansett om det er næringsbygg, borettslag eller sameie, er trappen og inngangspartiet vanligvis steder som samler mest skitt og smuss. Trapper og gulv utsettes for slitasje hver gang noen kommer inn utenfra og trekker med seg smuss. Ved å ha en jevnlig avtale om trappevask og rengjøring av inngangspartiet, vil resten av bygningen holde seg ren, samtidig som slitasjen reduseres.

Inngangspartier og tilhørende trapper blir mye brukt og er derfor ofte laget for å tåle mer skitt og smuss enn andre områder. Til tross for dette blir områdene mindre hygieniske, og som nevnt ovenfor, neglisjeres trappevask i borettslag, sameier eller kontorbygg medfører det også økt slitasje på resten av bygningen.

Hvordan utføres trappevask?

Når dere får utført trappevask er det viktig at det gjøres skånsomt for å unngå slitasje fra selve vasken og rengjøringsmidlene. Trappevasken bør starte med støvsuging eller kosting for å fjerne større partikler, slik at de ikke riper opp overflatene under vaskingen. Når selve vaskingen påbegynnes, bør man sørge for å bruke skånsomme og miljøvennlige renholdsprodukter. Det er viktig å unngå skadelige kjemikaler som kan bli værende og forurense inneklimaet.

Etter endt trappevask skal trapperommet og trappen rett og slett være skikkelig rene, og dette skal du også oppleve ved at luften i rommet skal være frisk og god. For å opprettholde en ren trappeoppgang er det ofte lønnsomt å inkludere matteservice. Dette vil redusere behovet for hyppig og grundig vasking, da smuss og skitt kan holdes igjen ved inngangsdøren ved bruk av matter.

Hva er prisen på trappevask?

Prisen på trappevask varierer avhengig av flere faktorer. Noen trenger trappevask i bygg med mange store trapper, mens andre trenger det kun i én trapp av mindre størrelse. For å gi en realistisk pris på trappevask kommer vi først på uforpliktende befaring der vi vurderer omfanget. Byggets ulike faktorer, inkludert antall brukere, hyppighet av bruk, størrelse på trappen, antall trapper og andre relevante forhold, tas med i pristilbudet.

Befaring er gratis, uforpliktende og gjøres på et tidspunkt som passer deg. Hvis dere ønsker kan vi gjøre en helhetlig befaring som også kan inkludere daglig renhold.

Kontakt oss for kontorvask og renhold for din bedrift

Har du behov for en fleksibel renholdspartner som kan levere kontorvask i Oslo og omegn? Hos Cleanit finner du renholdere med lang erfaring til konkurransedyktige priser. Vi tar også oppdrag i Viken.

Fra oss kan du være sikker på at du alltid får kvalitet, men også miljøvennlig rengjøring. Det benyttes kun miljøvennlige produkter i daglig renhold.

Er du ikke fornøyd med jobben som blir utført, kan du benytte trygghetsgarantien. I denne inngår også prismatch dersom du kan dokumentere at du har fått et bedre tilbud fra en annen aktør, samt en angrefrist på 30 dager.

Ønsker du en gratis og uforpliktende befaring for å se hvordan vi best kan hjelpe din bedrift?

Kontakt oss på telefon 23 37 37 90, eller benytt kontaktskjemaet nedenfor.

Send en e-post

Valid number
Ved å klikke send bekrefter du vår Personvernerklæring
Takk for din henvendelse
Du vil bli kontaktet så fort som mulig.

Takk for din henvendelse

Du vil bli kontaktet så fort som mulig.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Andre tjenester for renhold av bedrift

I tillegg til daglig og periodisk renhold av kontorlokaler, vil det fra tid til annen være behov for vedlikehold av kontorbygget og ytterligere rengjøringstjenester for bedriften, som for eksempel:

Samarbeidspartnere
Medlem av