Profesjonell teppevask

Hvis deres kontor, borettslag eller sameie i Oslo og omegn har gulvtepper, anbefales det å holde disse teppene rene for å forlenge levetiden og forbedre inneklimaet. Hos oss får du tepperens utført med moderne metoder, og miljø- og allergivennlige produkter med effektivt utstyr. På denne måten sikres dere førsteklasses resultater. Tepper bør ikke bare renses for å bevare det estetiske utseendet, men også for å opprettholde høy renholdsstandard og forlenge levetiden til teppet.

Hvor ofte bør tepperens utføres?

Hvor ofte tepperens burde utføres i deres lokale avhenger av flere faktorer, inkludert øvrige renholdsrutiner, trafikkbelastning på flatene, kvaliteten på teppet, type tekstil og fiber i teppene. Beligenheten, type lokale, brukernes generelle helse eller kravene til inneklimaet, er også viktige hensyn som bør tas i betraktning når du bestemmer hvor ofte tepperens bør utføres.

Renholdsrutiner og teppets kvalitet og type:

Tepperens er en dyprens av teppet som skal rengjøre alle fibre og fjerne alt som ikke hører hjemme i teppet. Det innebærer mer enn bare bruk av en støvsuger. Hvis dere imidlertid har gode og regelmessige renholdsrutiner som inkluderer støvsuging av tepper jevnlig, vil ikke behovet for dyprens oppstå like ofte. Tepper er laget av ulike materialer og velges ikke alltid ut fra metningsgraden (men heller for utseendet). Derfor påvirker også hvilken type teppe dere har på kontoret inn på hvor hyppig dere bør utføre tepperens.

Trafikk på flatene, beliggenhet og uteareal:

Hvor fort teppet blir utsatt for skitt, smuss, støv osv., vil påvirkes av hvor mange mennesker som daglig beveger seg over det, samt bedriftens beliggenheten. Hvis lokalet deres ligger et sted hvor ansatte av naturlige årsaker må passere svært skitne områder før de kommer inn, vil teppet «mettes» raskere. Dersom dere i tillegg har utearealer som benyttes ofte, vil typen uteareal ha mye å si for hvor mye skitt og smuss som blir med inn derfra.

Bedriftstype, ansattes helse og inneklimakrav:

Enkelte bedriftstyper krever høy renholdskvalitet av naturlige årsaker, for eksempel smitterenhold i sykehus og laboratorier. Mens andre har mye trafikk fra ansatte som ofte tar med seg mer skitt inn (bedrifter hvor folk ofte er inn og ut, ofte til og fra byggeplasser o.l.). Dersom bedriften har ansatte som er mer følsomme for dårlig inneklima, som astmatikere eller personer med nedsatt immunforsvar, vil dette også påvirke behovet for hyppig tepperens.

Hva koster tepperens?

Prisen på tepperens vil variere avhengig av flere faktorer som er spesifikke for deres bedriftsbehov. For å gi dere en nøyaktig pris, tilbyr vi en gratis befaring der vi kartlegger omfanget av arbeidet, ønsket hyppighet, og eventuelle spesifikke krav. Etter befaringen vil dere motta et uforpliktende tilbud tilpasset deres behov.

Dere skal ikke behøve å betale for mer renhold enn det som dekker deres behov. Det kan også være lønnsomt for dere å ha gode rutiner for trappevask for å forhindre spredning av smuss mellom etasjer.

Kontakt oss for kontorvask og renhold for din bedrift

Har du behov for en fleksibel renholdspartner som kan levere kontorvask i Oslo og omegn? Hos Cleanit finner du renholdere med lang erfaring til konkurransedyktige priser. Vi tar også oppdrag i Viken.

Fra oss kan du være sikker på at du alltid får kvalitet, men også miljøvennlig rengjøring. Det benyttes kun miljøvennlige produkter i daglig renhold.

Er du ikke fornøyd med jobben som blir utført, kan du benytte trygghetsgarantien. I denne inngår også prismatch dersom du kan dokumentere at du har fått et bedre tilbud fra en annen aktør, samt en angrefrist på 30 dager.

Ønsker du en gratis og uforpliktende befaring for å se hvordan vi best kan hjelpe din bedrift?

Kontakt oss på telefon 23 37 37 90, eller benytt kontaktskjemaet nedenfor.

Send en e-post

Valid number
Ved å klikke send bekrefter du vår Personvernerklæring
Takk for din henvendelse
Du vil bli kontaktet så fort som mulig.

Takk for din henvendelse

Du vil bli kontaktet så fort som mulig.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Andre tjenester for renhold av bedrift

I tillegg til daglig og periodisk renhold av kontorlokaler, vil det fra tid til annen være behov for vedlikehold av kontorbygget og ytterligere rengjøringstjenester for bedriften, som for eksempel:

Samarbeidspartnere
Medlem av