Profesjonell teppevask

Hvis deres kontor, borettslag eller sameie i Oslo og omegn har gulvtepper anbefales det å holde disse teppene rene for å forlenge levetiden og inneklimaet. Hos oss får du tepperens utført med moderne metoder, og miljø- og allergivennlige produkter med effektivt utstyr. På denne måten sikres dere førsteklasses resultat. Teppevask burde ikke kun renses for å gjøre selve teppet pent, men også for bedre renholdsstandard og utvide holdbarhet på utseende.

Hvor ofte bør tepperens utføres?

Hvor ofte tepperens burde utføres i deres lokale avhengiges av øvrige renholdsrutiner, trafikk på flatene, kvaliteten av teppet og hvilken type tekstil og fiber teppene er laget av. I tillegg er beliggenhet, type lokale, og teppebrukernes generelle helse eller inneklimakrav viktig å ta høyde for i beregningen av hyppighet.

Renholdsrutiner og teppets kvalitet og type:

Tepperens er en dyprens av teppet som skal rengjøre alle fibre og suge ut alt som ikke hører hjemme i teppet. Det er altså ikke bare å gå over med en støvsuger. Men om dere har gode og jevnlige renholdsrutiner som inkluderer støvsuging av tepper jevnlig, så vil ikke behovet for dyprens oppstå like ofte. Tepper lages også av forskjellige materialer, og velges ikke alltid for sin metningsgrad (heller for utseende). Derfor spiller også hvilken type teppe dere har på kontoret inn på hvor ofte dere bør få utført tepperens.

Trafikk på flatene, beliggenhet og uteareal:

Hvor fort teppet «mettes» av skitt, smuss, støv osv. vil påvirkes av hvor mange mennesker som beveger seg over dette på daglig basis samt beliggenheten for bedriften. Om lokalet deres befinner seg et sted hvor ansatte av naturlige årsaker må ferdes over veldig «skitne» flater før de entrer lokalene, vil dette gjøre at teppet «mettes» raskere. Dersom dere også har utearealer som benyttes ofte, vil typen uteareal ha mye å si for hvor mye skitt og smuss som blir med inn derfra.

Bedriftstype, ansattes helse og inneklimakrav:

Enkelte bedriftstyper trenger enten at renholdskvaliteten av naturlige årsaker er høyere, med for eksempel smitterenhold for sykehus og laboratorier, mens andre har mye trafikk fra ansatte som ofte tar med seg litt mer skitt inn (bedrifter hvor folk ofte er inn og ut, ofte til og fra byggeplasser o.l.). Om dere har ansatte som blir lettere syke av dårlig inneklima, for eksempel astmatikere eller personer med nedsatt immunforsvar, vil dette også spille inn på hvor ofte man bør få utført tepperens.

Hva koster tepperens?

Det er mange ulike faktorer som vil spille inn på tepperensens pris. Hva det vil koste for deres bedrift varierer etter deres behov. Derfor kan dere få gratis befaring der omfanget og ønsket hyppighet og krav kartlegges, og motta uforpliktende tilbud etter endt befaring.

Dere skal ikke behøve å betale for mer renhold enn det som dekker deres behov. Det kan også være lønnsomt for dere å ha gode rutiner for trappevask så dere forhindrer smusset å bevege seg mer enn nødvendig mellom etasjer.

Kontakt oss for kontorvask og renhold for din bedrift

Har du behov for en fleksibel renholdspartner som kan levere kontorvask i Oslo og omegn? Hos Cleanit finner du renholdere med lang erfaring til konkurransedyktige priser. Vi tar også oppdrag i Viken.

Fra oss kan du være sikker på at du alltid får kvalitet, men også miljøvennlig rengjøring. Det benyttes kun miljøvennlige produkter i daglig renhold.

Er du ikke fornøyd med jobben som blir utført, kan du benytte trygghetsgarantien. I denne inngår også prismatch dersom du kan dokumentere at du har fått et bedre tilbud fra en annen aktør, og en angrefrist på 30 dager.

Ønsker du en gratis og uforpliktende befaring for å se hvordan vi best kan hjelpe din bedrift?

Kontakt oss på telefon 23 37 37 90, eller benytt kontaktskjemaet nedenfor.

Send en e-post

Valid number
Ved å klikke send bekrefter du vår Personvernerklæring
Takk for din henvendelse
Du vil bli kontaktet så fort som mulig.

Takk for din henvendelse

Du vil bli kontaktet så fort som mulig.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Andre tjenester for renhold av bedrift

I tillegg til daglig og periodisk renhold av kontorlokaler, vil det fra tid til annen være behov for vedlikehold av kontorbygget og ytterligere rengjøringstjenester for bedriften, som for eksempel:

Samarbeidspartnere
Medlem av