Ren Idrettsglede

Tjen penger til klubben din

Nå kan du være med på en type idrettsdugnad sammen med Cleanit.

Nå kan du være med på en type idrettsdugnad sammen med Cleanit. Det eneste du må gjøre er å gi oss muligheten til å gi din arbeidsgiver (eller en annen bedrift) et tilbud på renhold. Resulterer dette i en avtale har du bidratt med penger til det laget du ønsker.

Denne provisjonsbaserte modellen gir idrettsklubber og lag muligheten til å tilføre betydelige midler til lagkassa. Vi kaller dugnadsavtalen: Ren Idrettsglede.

Avtalen går ut på at foreldre og familiemedlemmer som er knyttet til et idrettsmiljø kan be om et uforpliktende tilbud på renhold av lokalene til sin arbeidsgiver (eller en annen bedrift).

Tilbud og innhold vil tilpasses etter ønske, og av erfaring vil vår leveranse være meget konkurransedyktig både på innhold og pris.

Avtalen fungerer på følgende måte:

Når Cleanit kontraktfester en fast renholdsavtale med den aktuelle bedriften vil 50 % av første månedsbeløp tilkomme laget i den idrettsklubben du ønsker. I praksis betyr det at en renholdsavtale for oss på for eksempel kr 15 000.- pr mnd., gir ditt lag kr 7 500.- i kassa.

Forutsetter en 6 måneders binding av avtalen.

Meld din interesse for Ren Idrettsglede

Valid number
Ved å klikke send bekrefter du vår Personvernerklæring
Takk for din henvendelse
Du vil bli kontaktet så fort som mulig.

Takk for din henvendelse

Du vil bli kontaktet så fort som mulig.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Samarbeidspartnere
Medlem av