Inngangsmatter med vedlikehold

Regelmessig utskifting av dørmatter ved kontoret, borettslaget eller sameiets inngangsparti vil redusere kostnadene knyttet til vedlikehold- og renholdstjenester. Rene matter forbedrer inneklimaet for de ansatte, beboerne og besøkende, samtidig som de gjør inngangspartiet mer attraktivt. I vinterhalvåret vil jevnlig utskifting være ekstra nyttig for å forhindre at snø, slaps og strøgrus fester seg i skosålene og bringes videre inn i bygget.

For næringslivsbygg i og rundt Oslo er det spesielt nyttig med god matteservice, spesielt når snøen kan bli til slaps. I samarbeid med oss kan dere utarbeide en plan for hvor ofte dere ønsker rene inngangsmatter og hvilke matter som skal byttes ut og når. Vi sørger for at mattene alltid blir hentet og levert til avtalt tid.

Matteservice omfatter:

  • Bytte av slitte og ødelagte matter
  • Vask av skitne matter
  • Kontroll
  • Levering av nye matter

Spesielt i næringsbygg er det ikke uvanlig å ha gulvtepper innendørs, og disse vil også bli mer skitne når skitt fra utsiden dras inn. For å forbedre innendørsklimaet ytterligere, anbefales det å gjennomføre tepperens med jevne mellomrom.

Kontakt oss for kontorvask og renhold for din bedrift

Har du behov for en fleksibel renholdspartner som kan levere kontorvask i Oslo og omegn? Hos Cleanit finner du renholdere med lang erfaring til konkurransedyktige priser. Vi tar også oppdrag i Viken.

Fra oss kan du være sikker på at du alltid får kvalitet, men også miljøvennlig rengjøring. Det benyttes kun miljøvennlige produkter i daglig renhold.

Er du ikke fornøyd med jobben som blir utført, kan du benytte trygghetsgarantien. I denne inngår også prismatch dersom du kan dokumentere at du har fått et bedre tilbud fra en annen aktør, samt en angrefrist på 30 dager.

Ønsker du en gratis og uforpliktende befaring for å se hvordan vi best kan hjelpe din bedrift?

Kontakt oss på telefon 23 37 37 90, eller benytt kontaktskjemaet nedenfor.

Send en e-post

Valid number
Ved å klikke send bekrefter du vår Personvernerklæring
Takk for din henvendelse
Du vil bli kontaktet så fort som mulig.

Takk for din henvendelse

Du vil bli kontaktet så fort som mulig.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Andre tjenester for renhold av bedrift

I tillegg til daglig og periodisk renhold av kontorlokaler, vil det fra tid til annen være behov for vedlikehold av kontorbygget og ytterligere rengjøringstjenester for bedriften, som for eksempel:

Samarbeidspartnere
Medlem av