Inngangsmatter med vedlikehold

For din bedrift vil regelmessig utskiftning av dørmatter ved kontoret, borettslaget eller sameiets inngangsparti føre til lavere kostnader på vedlikehold- og renholdstjenester. Rene matter forbedrer inneklimaet for de ansatte, beboere og besøkende, og gjør inngangspartiet mer attraktivt. I vinterhalvåret vil dere ha ekstra god nytte av jevnlig utskiftning ved å hindre at mye snø, slaps og strøgrus festes i skosålene og videre inn i bygget.

For næringslivsbygg i, og rundt, Oslo er det spesielt nyttig med god matteservice da snøen fort kan bli slaps. Dere får i samarbeid med oss laget en plan for hvor ofte dere ønsker rene inngangsmatter, og hvilke matter som skal byttes ut når. Mattene vil alltid hentes og leveres til avtalt tid.

Matteservice omfatter:

  • Bytte av slitte og ødelagte matter
  • Vask av skitne matter
  • Kontroll
  • Levering av nye matter

Spesielt i næringsbygg er det ikke uvanlig å ha gulvtepper innendørs, og disse vil også bli mer skitne hvis skitt fra utsiden dras med inn. For enda bedre innendørsklima er det anbefalt med tepperens med jevne mellomrom.

Kontakt oss for kontorvask og renhold for din bedrift

Har du behov for en fleksibel renholdspartner som kan levere kontorvask i Oslo og omegn? Hos Cleanit finner du renholdere med lang erfaring til konkurransedyktige priser. Vi tar også oppdrag i Viken.

Fra oss kan du være sikker på at du alltid får kvalitet, men også miljøvennlig rengjøring. Det benyttes kun miljøvennlige produkter i daglig renhold.

Er du ikke fornøyd med jobben som blir utført, kan du benytte trygghetsgarantien. I denne inngår også prismatch dersom du kan dokumentere at du har fått et bedre tilbud fra en annen aktør, og en angrefrist på 30 dager.

Ønsker du en gratis og uforpliktende befaring for å se hvordan vi best kan hjelpe din bedrift?

Kontakt oss på telefon 23 37 37 90, eller benytt kontaktskjemaet nedenfor.

Send en e-post

Valid number
Ved å klikke send bekrefter du vår Personvernerklæring
Takk for din henvendelse
Du vil bli kontaktet så fort som mulig.

Takk for din henvendelse

Du vil bli kontaktet så fort som mulig.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Andre tjenester for renhold av bedrift

I tillegg til daglig og periodisk renhold av kontorlokaler, vil det fra tid til annen være behov for vedlikehold av kontorbygget og ytterligere rengjøringstjenester for bedriften, som for eksempel:

Samarbeidspartnere
Medlem av