Fasadevask

Med fasadevask får dere ikke bare en flott fasade, men det forlenger også fasadens levetid. De aller fleste fasader her til lands bruker materialer som godt skal tåle vær, vind, forurensing, veistøv, pollen og generell skitt og smuss. Disse elementene kan derimot gi deres bygg en grobunn for mose, sopp og mugg som til slutt bryter ned materialene. For å ta godt vare på bygget anbefales derfor fasadevask som en del av naturlig vedlikehold av bygningsmassen.

Miljøvennlig utført fasadevask

Det er ikke bare innemiljøet og inneklimaet som er viktig for en bedre tilværelse, men også å være miljøvennlig for eksterne faktorer. At du velger renholdsfirma som tar hensyn til klima med hvilke rengjøringsprodukter som brukes vil være et miljøvennlig valg for din bedrift. For fasadevask er det i tillegg viktig å ikke bruke for sterke eller feil produkter, da dette kan påvirke bygningsmassen.

En metode som kan passe for deres bygg er derfor høytrykksspyling med tilpasset styrke og vann – uten unødvendige kjemikalier eller unødvendig mengde vann. Fordelen for dere med denne metoden er at fasadematerialene ikke tar skade. Noe av forurensningen vil muligens løsne fra fasaden og komme seg ut i miljøet, men også her forsøker vi å sikre at mesteparten håndteres forsvarlig.

I fasadevask får dere etter vasken utført avtørring og naling av vinduene etter spyling og vasking.

Hvilke typer fasader kan vaskes?

Enten du trenger fasadevask av næringsbygg, borettslag eller sameier, kan du få hjelp til vask og rengjøring av alle typer fasade og bygg fra oss. De mest typiske fasadeflatene er:

  • Teglsteinsfasade
  • Malt mur
  • Naturstein
  • Aluminium
  • Plast
  • Trematerialer

Grafittifjerning med fasadevask

Flere kontorbygg og borettslag sliter med uønsket grafitti på fasader av bygg. For å ikke skade byggmassen er det lurt å sørge for at grafittifjerningen gjøres på en skånsom måte. Du kan be om grafittifjerning i forbindelse med fasadevask, der vasken utføres med skånsomme midler for miljøet, omgivelsene, og våre ansatte som utfører arbeidet.

Hvor ofte bør man utføre fasadevask?

All bygningsmasse bør få utført en skikkelig fasadevask i løpet av året. Er deres bygning nær trafikkerte veier vil bygningsmassen være ekstra utsatt for nitrøse gasser (eksos) og vei/svevestøv som vil virke tærende for en del materialtyper. Både for utseendet og varigheten til bygningsmassen gjør dere det derfor lurt i å vurdere fasadevask oftere dersom dere plages av eksos og støv.

Det er ikke uvanlig hvis dere oftere har behov for vindusvask enn fasadevask.

Kontakt oss for kontorvask og renhold for din bedrift

Har du behov for en fleksibel renholdspartner som kan levere kontorvask i Oslo og omegn? Hos Cleanit finner du renholdere med lang erfaring til konkurransedyktige priser. Vi tar også oppdrag i Viken.

Fra oss kan du være sikker på at du alltid får kvalitet, men også miljøvennlig rengjøring. Det benyttes kun miljøvennlige produkter i daglig renhold.

Er du ikke fornøyd med jobben som blir utført, kan du benytte trygghetsgarantien. I denne inngår også prismatch dersom du kan dokumentere at du har fått et bedre tilbud fra en annen aktør, og en angrefrist på 30 dager.

Ønsker du en gratis og uforpliktende befaring for å se hvordan vi best kan hjelpe din bedrift?

Kontakt oss på telefon 23 37 37 90, eller benytt kontaktskjemaet nedenfor.

Send en e-post

Valid number
Ved å klikke send bekrefter du vår Personvernerklæring
Takk for din henvendelse
Du vil bli kontaktet så fort som mulig.

Takk for din henvendelse

Du vil bli kontaktet så fort som mulig.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Andre tjenester for renhold av bedrift

I tillegg til daglig og periodisk renhold av kontorlokaler, vil det fra tid til annen være behov for vedlikehold av kontorbygget og ytterligere rengjøringstjenester for bedriften, som for eksempel:

Samarbeidspartnere
Medlem av