Fasadevask

Med fasadevask får dere ikke bare en flott fasade, men det forlenger også fasadens levetid. De fleste fasader her til lands bruker materialer som er konstruert for å tåle vær, vind, forurensing, veistøv, pollen og generell skitt og smuss. Disse elementene kan imidlertid gi deres bygg en grobunn for mose, sopp og mugg, som til slutt kan bryte ned materialene. Derfor anbefales fasadevask som en del av det naturlige vedlikeholdet av bygningsmassen for å sikre at bygget holder seg i god stand over tid.

Miljøvennlig utført fasadevask

Det er ikke bare innemiljøet og inneklimaet som er viktig for en bedre tilværelse, men også å være miljøvennlig med tanke på eksterne faktorer. Valget av et renholdsfirma som tar hensyn til klimaet ved bruk av miljøvennlige rengjøringsprodukter vil være et miljøvennlig valg for din bedrift. Når det gjelder fasadevask, er det også viktig å unngå bruk av for sterke eller feil produkter, da dette kan påvirke bygningsmassen.

En metode som kan passe for deres bygg er derfor høytrykksspyling med tilpasset styrke og vann – uten unødvendige kjemikalier eller overdreven vannmengde. Fordelen med denne metoden er at fasadematerialene ikke blir skadet. Selv om noe forurensning muligens løsner fra fasaden og kommer ut i miljøet, jobber vi for å sikre at mesteparten håndteres på en forsvarlig måte.

I fasadevask får dere etter vasken utført avtørring og naling av vinduene etter spyling og vasking.

Hvilke typer fasader kan vaskes?

Enten du trenger fasadevask av næringsbygg, borettslag eller sameier, kan du få hjelp til vask og rengjøring av alle typer fasade og bygg fra oss. De mest typiske fasadeflatene er:

  • Teglsteinsfasade
  • Malt mur
  • Naturstein
  • Aluminium
  • Plast
  • Trematerialer

Grafittifjerning med fasadevask

Flere kontorbygg og borettslag sliter med uønsket grafitti på fasadene av bygg. For å unngå skade bygningsmassen, er det lurt å sørge for at fjerningen av grafitti gjøres på en skånsom måte. Du kan be om grafittifjerning i forbindelse med fasadevask, der vasken utføres med skånsomme midler for miljøet, omgivelsene og våre ansatte som utfører arbeidet.

Hvor ofte bør man utføre fasadevask?

All bygningsmasse bør få utført en skikkelig fasadevask i løpet av året. Er bygningen deresnær trafikkerte veier, vil den være ekstra utsatt for nitrøse gasser (eksos) og vei- og svevestøv, som kan virke tærende på enkelte materialtyper. Både med tanke på utseendet og levetiden til bygningsmassen, er det derfor lurt å vurdere fasadevask oftere dersom dere plages av eksos og støv.

Det er ikke uvanlig åha behov for vindusvask oftere enn fasadevask.

Kontakt oss for kontorvask og renhold for din bedrift

Har du behov for en fleksibel renholdspartner som kan levere kontorvask i Oslo og omegn? Hos Cleanit finner du renholdere med lang erfaring til konkurransedyktige priser. Vi tar også oppdrag i Viken.

Fra oss kan du være sikker på at du alltid får kvalitet, men også miljøvennlig rengjøring. Det benyttes kun miljøvennlige produkter i daglig renhold.

Er du ikke fornøyd med jobben som blir utført, kan du benytte trygghetsgarantien. I denne inngår også prismatch dersom du kan dokumentere at du har fått et bedre tilbud fra en annen aktør, samt en angrefrist på 30 dager.

Ønsker du en gratis og uforpliktende befaring for å se hvordan vi best kan hjelpe din bedrift?

Kontakt oss på telefon 23 37 37 90, eller benytt kontaktskjemaet nedenfor.

Send en e-post

Valid number
Ved å klikke send bekrefter du vår Personvernerklæring
Takk for din henvendelse
Du vil bli kontaktet så fort som mulig.

Takk for din henvendelse

Du vil bli kontaktet så fort som mulig.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Andre tjenester for renhold av bedrift

I tillegg til daglig og periodisk renhold av kontorlokaler, vil det fra tid til annen være behov for vedlikehold av kontorbygget og ytterligere rengjøringstjenester for bedriften, som for eksempel:

Samarbeidspartnere
Medlem av