Rørlegger-, spyle- og tømmetjenester

Cleanit har et tett samarbeid med Rørlegger Sentralen AS og kan om ønskelig fremstå som en totalleverandør ovenfor våre kunder med de tjenestene vi tilbyr.

Rørlegger Sentralen AS, etablert i 1999, tilbyr rørlegger-, spyle- og tømmetjenester. Selskapet holder til på Bjerke i Oslo. Denne strategiske plasseringen gir svært rask responstid og stor fleksibilitet på utrykninger i Oslo og Viken.

Alle oppdrag til rørlegger-, spyle- eller tankavdelingen betjenes fra kontoret på Bjerke. Rørlegger Sentralen har en stor administrasjon, og alle oppgaver og rutiner håndteres med mål om å alltid levere «Service og Kvalitet til Avtalt Tid».

Rørlegger Sentralen AS dekker områder innen:

Rørleggerarbeid, samt vann- og avløp.

Gravearbeider håndteres fra start til slutt, ifm utbedring av vann og avløp, samt drenering, håndtering av overflatevann og grunnvann.

Selskapets tankbiler tømmer og rengjør fettutskillere, sandfang, gårdskummer, gatesluk, aquadrain, septiktanker, pumpekummer og minirenseanlegg.

Avdelingens biler er utstyrt for å kunne betjene alle typer oppdrag, fra enkle avløpsblokkeringer til større og mer omfattende arbeid, som rensing og vedlikeholdsspyling. Disse bilene er også rigget med utstyr for utførelse av rørinspeksjon og trasésøk, for avdekking av rørets tilstand, plassering og eventuelle behov for rensing. Dette sikrer at fremtidige, unødvendige akutte blokkeringer unngås.

Kontakt oss for kontorvask og renhold for din bedrift

Har du behov for en fleksibel renholdspartner som kan levere kontorvask i Oslo og omegn? Hos Cleanit finner du renholdere med lang erfaring til konkurransedyktige priser. Vi tar også oppdrag i Viken.

Fra oss kan du være sikker på at du alltid får kvalitet, men også miljøvennlig rengjøring. Det benyttes kun miljøvennlige produkter i daglig renhold.

Er du ikke fornøyd med jobben som blir utført, kan du benytte trygghetsgarantien. I denne inngår også prismatch dersom du kan dokumentere at du har fått et bedre tilbud fra en annen aktør, samt en angrefrist på 30 dager.

Ønsker du en gratis og uforpliktende befaring for å se hvordan vi best kan hjelpe din bedrift?

Kontakt oss på telefon 23 37 37 90, eller benytt kontaktskjemaet nedenfor.

Send en e-post

Valid number
Ved å klikke send bekrefter du vår Personvernerklæring
Takk for din henvendelse
Du vil bli kontaktet så fort som mulig.

Takk for din henvendelse

Du vil bli kontaktet så fort som mulig.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Andre tjenester for renhold av bedrift

I tillegg til daglig og periodisk renhold av kontorlokaler, vil det fra tid til annen være behov for vedlikehold av kontorbygget og ytterligere rengjøringstjenester for bedriften, som for eksempel:

Samarbeidspartnere
Medlem av