Vinduspuss og vindusvask

Har du gått forbi et utstillingsvindu som var møkkete og tenkt “her handler jeg”? (Slapp av, det har ikke vi heller). Rene vinduer, uansett om det er på kontorer, butikkvinduer, eller i et atrium, har mye å si for inntrykket både ansatte, gjester og kundene får. Og om dere ikke får utført vinduspuss jevnlig blir de faktisk til slutt ødelagt. Og dette er ikke billig å erstatte.

Du kan bestille vindusvask for:

  • Alle typer glass
  • Innvendig og utvendig fasadeglass
  • Skillevegger
  • Rekkverksglass
  • Speil

Riktig vinduspuss for dine vinduer

Mangel på vinduspuss, men også dårlig utført vinduspuss, kan gi rennmerker som ikke går bort med vanlig vask. I tillegg kan det sørge for at vinduet mister glans, at gasslaget lekker ut og isolasjonsevnen blir dårligere – og til slutt må skiftes.

Riktig vinduspuss handler i all hovedsak om to ting:

  • Hyppigheten av vinduspuss
  • Og rengjøringsmetode

Hvor ofte bør du få utført vindusvask?

Har dere kontorbygg, borettslag eller sameier som ligger nær en vei med mye trafikk, så vil svevestøv og forurensing medføre at vindusvask bør utføres oftere. Vindusglass som er «innrammet» i bygninger som ligger litt unna bilvei vil være mindre eksponert for dette, i tillegg til regn og dermed også sur nedbør, og derfor ikke ha behov for like hyppig vindusvask.

Fasiten kan vi derfor ikke gi her, men gjennomsnittet for våre kunder er 3-5 ganger i året.

Hvor ofte vindusvask bør utføres er altså unikt for alle bygg, men fokuset for hyppigheten bør være at vinduene bevarer glansen, funksjonen og ikke er til sjenanse fordi de oppleves som møkkete gjennom året.

Hvis deres lokale har daglig renhold, og jevnlig hovedrengjøring er det naturlig å passe på at vinduene og fasaden også vedlikeholdes.

Om dere vurderer å bruke oss til vindusvask, kommer vi først på en gratis og uforpliktende befaring. Da kan dere gi oss et bilde over hvilke faktorer som vil innvirke på hvor ofte vinduspuss bør utføres. Etter befaring får dere en anbefaling med et godt tilbud basert på deres behov.

Riktig rengjøringsmetode er viktig!

Ikke alle vinduer egner seg for å vaskes med vanlige produkter og tørkes over med nal. For slike tilfeller er det viktig å velge vindusvask fra en leverandør som vet forskjellen, og har riktig utstyr.

Om bygget har selvrensende vindusglass, så kan en nal skade belegget som skal sørge for den selvrensende effekten. I slike tilfeller må rentvannsmetoder benyttes – med riktig vanntrykk for å få vekk alt av skitt og smuss uten å skade belegget. Nesten alle vinduer har også en innramming, og her finnes elementer som kan ta skade av feil produkter. Fugingen har for eksempel ikke godt av såpe uten å få behandling i ettertid, og feil produkter kan skade glasset slik at isolasjonsgass lekker ut og vinduet mister sin isolerende effekt.

Enten det er vindusvask for vinduer med utskårne glassmalerier, industriglass eller selvrensende glass, kan du være trygg på at du bruker vindusvaskere med lang erfaring for alle typer vindu. En ekstra sikkerhet er også å vite at servicepersonell fra oss har grundig opplæring og alltid vil benytte riktig rengjøringsmetode for dine vinduer!

Kontakt oss for kontorvask og renhold for din bedrift

Har du behov for en fleksibel renholdspartner som kan levere kontorvask i Oslo og omegn? Hos Cleanit finner du renholdere med lang erfaring til konkurransedyktige priser. Vi tar også oppdrag i Viken.

Fra oss kan du være sikker på at du alltid får kvalitet, men også miljøvennlig rengjøring. Det benyttes kun miljøvennlige produkter i daglig renhold.

Er du ikke fornøyd med jobben som blir utført, kan du benytte trygghetsgarantien. I denne inngår også prismatch dersom du kan dokumentere at du har fått et bedre tilbud fra en annen aktør, og en angrefrist på 30 dager.

Ønsker du en gratis og uforpliktende befaring for å se hvordan vi best kan hjelpe din bedrift?

Kontakt oss på telefon 23 37 37 90, eller benytt kontaktskjemaet nedenfor.

Send en e-post

Valid number
Ved å klikke send bekrefter du vår Personvernerklæring
Takk for din henvendelse
Du vil bli kontaktet så fort som mulig.

Takk for din henvendelse

Du vil bli kontaktet så fort som mulig.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Andre tjenester for renhold av bedrift

I tillegg til daglig og periodisk renhold av kontorlokaler, vil det fra tid til annen være behov for vedlikehold av kontorbygget og ytterligere rengjøringstjenester for bedriften, som for eksempel:

Samarbeidspartnere
Medlem av