Vinduspuss og vindusvask

Har du gått forbi et utstillingsvindu som var møkkete og tenkt “her handler jeg”? (Slapp av, det har ikke vi heller). Rene vinduer, enten det er på kontorer, butikkvinduer eller i et atrium, har mye å si for inntrykket både ansatte, gjester og kundene får. Hvis vinduene ikke blir pusset jevnlig, kan de faktisk bli ødelagt over tid. Og dette er ikke billig å erstatte.

Du kan bestille vindusvask for:

  • Alle typer glass
  • Innvendig og utvendig fasadeglass
  • Skillevegger
  • Rekkverksglass
  • Speil

Riktig vinduspuss for dine vinduer

Mangel på vinduspuss, samt dårlig utført vinduspuss, kan resultere i rennmerker som ikke går bort med vanlig vask. I tillegg kan det føre til tap av glans, lekkasje av gasslaget og redusert isolasjonsevne, som til slutt kan nødvendiggjøre utskifting.

Riktig vinduspuss handler i all hovedsak om to ting:

  • Hyppigheten av vinduspuss
  • Rengjøringsmetode

Hvor ofte bør du få utført vindusvask?

Dersom dere har kontorbygg, borettslag eller sameier som ligger nær en trafikkert vei, vil svevestøv og forurensing medføre at vindusvask bør utføres oftere. Vindusglass som er «innrammet» i bygninger som ligger lenger fra bilveien, blir mindre eksponert for dette, i tillegg til regn og sur nedbør, og vil derfor ikke ha behov for like hyppig vindusvask.

Fasiten kan vi derfor ikke gi her, men gjennomsnittet for våre kunder ligger på 3-5 ganger i året.

Hvor ofte vindusvask bør utføres er derfor unikt for hvert bygg, men fokuset for hyppigheten bør være at vinduene bevarer glansen, funksjonaliteten og ikke blir til sjenanse på grunn av skitt gjennom året.

Hvis deres lokale har daglig renhold og jevnlig hovedrengjøring er det naturlig å passe på at vinduene og fasaden også vedlikeholdes.

Vurderer dere å benytte våre tjenester for vindusvask, vil vi først gjennomføre en gratis og uforpliktende befaring. Dette gir oss et bilde av faktorene som påvirker hvor ofte vindusvask bør utføres. Etter befaringen vil dere motta en anbefaling og et tilbud basert på deres behov.

Riktig rengjøringsmetode er viktig!

Ikke alle vinduer egner seg for å vaskes med vanlige produkter og tørkes over med nal. I slike tilfeller er det viktig å velge vindusvask fra en leverandør som vet forskjellen og har tilgang til riktig utstyr.

Hvis bygget har selvrensende vindusglass, kan bruken av en nal skade belegget som skal sørge for den selvrensende effekten. I slike tilfeller er det nødvendig å bruke rentvannsmetoder med riktig vanntrykk for å fjerne skitt og smuss uten å påvirke belegget negativt. Nesten alle vinduer har også en innramming, og her finnes elementer som kan ta skade av feil produkter. Fugingen har for eksempel ikke godt av såpe uten å få riktig etterbehandling, og feil produkter kan skade glasset slik at isolasjonsgass lekker ut og vinduet mister sin isolerende effekt.

Enten det er vindusvask for vinduer med utskårne glassmalerier, industriglass eller selvrensende glass, kan du være trygg på at våre vindusvaskere har lang erfaring med alle typer vindu. En ekstra sikkerhet er også å vite at vårt servicepersonell gjennomgår grundig opplæring og alltid bruker riktig rengjøringsmetode for dine vinduer!

Kontakt oss for kontorvask og renhold for din bedrift

Har du behov for en fleksibel renholdspartner som kan levere kontorvask i Oslo og omegn? Hos Cleanit finner du renholdere med lang erfaring til konkurransedyktige priser. Vi tar også oppdrag i Viken.

Fra oss kan du være sikker på at du alltid får kvalitet, men også miljøvennlig rengjøring. Det benyttes kun miljøvennlige produkter i daglig renhold.

Er du ikke fornøyd med jobben som blir utført, kan du benytte trygghetsgarantien. I denne inngår også prismatch dersom du kan dokumentere at du har fått et bedre tilbud fra en annen aktør, samt en angrefrist på 30 dager.

Ønsker du en gratis og uforpliktende befaring for å se hvordan vi best kan hjelpe din bedrift?

Kontakt oss på telefon 23 37 37 90, eller benytt kontaktskjemaet nedenfor.

Send en e-post

Valid number
Ved å klikke send bekrefter du vår Personvernerklæring
Takk for din henvendelse
Du vil bli kontaktet så fort som mulig.

Takk for din henvendelse

Du vil bli kontaktet så fort som mulig.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Andre tjenester for renhold av bedrift

I tillegg til daglig og periodisk renhold av kontorlokaler, vil det fra tid til annen være behov for vedlikehold av kontorbygget og ytterligere rengjøringstjenester for bedriften, som for eksempel:

Samarbeidspartnere
Medlem av