Henter avfall i sekk til fast pris

Avfallssekker med henting er en god løsning for rydding på kontor eller i borettslag. Sekkene kan enkelt plasseres der kontainere ikke får plass, for eksempel i bakgården eller på balkongen.

Sekkene er godt egnet for blandet avfall, noe som gjør dem ideelle når du rydder kjellerboden eller kvitter deg med restavfall etter opppussing. For bedrifter fungerer det veldig godt til vårrengjøring på kontoret og kontorpulter.

Bli kvitt søpla – Vi finner løsninger

Cleanit samarbeider med profesjonelle aktører, og sammen finner vi den beste løsningen for deg, enten det er små eller store oppdrag.

Kontakt oss for kontorvask og renhold for din bedrift

Har du behov for en fleksibel renholdspartner som kan levere kontorvask i Oslo og omegn? Hos Cleanit finner du renholdere med lang erfaring til konkurransedyktige priser. Vi tar også oppdrag i Viken.

Fra oss kan du være sikker på at du alltid får kvalitet, men også miljøvennlig rengjøring. Det benyttes kun miljøvennlige produkter i daglig renhold.

Er du ikke fornøyd med jobben som blir utført, kan du benytte trygghetsgarantien. I denne inngår også prismatch dersom du kan dokumentere at du har fått et bedre tilbud fra en annen aktør, samt en angrefrist på 30 dager.

Ønsker du en gratis og uforpliktende befaring for å se hvordan vi best kan hjelpe din bedrift?

Kontakt oss på telefon 23 37 37 90, eller benytt kontaktskjemaet nedenfor.

Send en e-post

Valid number
Ved å klikke send bekrefter du vår Personvernerklæring
Takk for din henvendelse
Du vil bli kontaktet så fort som mulig.

Takk for din henvendelse

Du vil bli kontaktet så fort som mulig.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Andre tjenester for renhold av bedrift

I tillegg til daglig og periodisk renhold av kontorlokaler, vil det fra tid til annen være behov for vedlikehold av kontorbygget og ytterligere rengjøringstjenester for bedriften, som for eksempel:

Samarbeidspartnere
Medlem av