Hovedrengjøring

Enten dere har behov for rengjøring av enkeltrom eller helhetlig renhold for bedriften, er det viktig å gjennomføre hovedrengjøring fra tid til annen. Med gode rutiner for daglig- og periodisk renhold sikrer dere et generelt renslig nivå med forhindring av oppsamlet skitt, smuss og bakterier, og med hovedrengjøring vil dere i tillegg sikre at alle flater rengjøres i bedriften.

Hva er hovedrengjøring?

Med hovedrengjøring får dere riktig renhold av alle flater i et enkelt rom eller i hele lokalet. Renholdet inkluderer:

  • Gulv, lister, vegger og tak
  • Vinduer, dører og håndtak
  • Innvendig og utvendig av skap
  • Bak radiatorer
  • Støvtørking av bilder (og ev. glassflater over)
  • Støvtørking av lamper, inni bokhyller o.l.

Kort og greit at absolutt alt har blitt korrekt rengjort til en høy kvalitetsstandard.

Hvor ofte bør hovedrengjøringen utføres?

Hovedrengjøring bør utføres både privat og på jobb minimum en gang i året, men dette er på ingen måte et fasitsvar. Akkurat hvor ofte det faktisk behøves på deres kontor, borettslag eller sameie varierer etter flere faktorer. Noen av disse er:

  • Hvor mye dere bruker området og hvor mye skitt og smuss som kommer inn
  • Hva dere bruker området til (f.eks. bør toaletter naturligvis få hovedrengjøring langt oftere enn kott og boder da dette er en smittekilde om ikke jobben gjøres skikkelig)
  • Hvor raskt området skitnes til såpass mye at inneklima eller inventar tar skade

Det er nødvendig med rengjøring av bedriften for å opprettholde en ren arbeidsplass med et godt inneklima, noe som gjelder innenfor flere ulike bransjer. Dette kan igjen resultere i lavere sykefravær. For deg som står ansvarlig for å velge renholdsfirma til bedrift, borettslag eller sameie, finnes det flere ulike renholdsstandarder du kan forholde deg til.

Å vite at hver runde med renhold kvalitetssikres, gir deg en ekstra trygghet. Hvis dere ønsker ekstra sikkerhet i renholdsrutinene, kan dere avtale faste kvalitetsrunder som gjennomføres i fellesskap med oss. Dersom dere har spesielle behov for renhold kan dere velge ulike renholdsstandarder hos oss, deriblant nordisk renholdsstandard (NS-INSTA:800).

Hva koster hovedrengjøring?

Å gjøre en grundig rengjøring av alle flater krever mer arbeid dersom det og daglig og periodisk renhold nedprioriteres. For å estimere prisen for hovedrengjøringen basert på deres behov, kan dere avtale en gratis og uforpliktende befaring. I løpet av befaringen vil dere også få anbefalinger på hvor ofte en grundig vask bør gjennomføres i deres bedrift. Elementer som spiller inn er for eksempel areal, bruksområder og ønsket kvalitet av inneklima. Timesprisen hos oss er en grunnpris på 450,- ekskl. mva., men den vil variere etter skittenhetsgrad, areal og omfang. Uansett kan dere være trygge på at vi følger en renholdsplan utviklet i samarbeid mellom dere og oss, tilpasset deres behov.

Hovedrengjøring til bedrifter og det offentlige i Oslo og omegn

For å sikre trygge og rene arbeidsforhold på deres bedrift, anbefales det å inkludere hovedrengjøring i deres renholdsplan noen ganger i året. Hvis dere er lokalisert i Oslo og omegn, kan dere avtale dette, og andre renholdstjenester, fra oss. Da får dere trygghetsgaranti som dekker eventuelle mangler innen to timer. Trygghetsgarantien inkluderer også prismatch, dersom du kan dokumentere et bedre tilbud fra en annen aktør. Ved inngåelse av renholdskontrakt får dere i tillegg en angrefrist på 30 dager.

Kontakt oss for kontorvask og renhold for din bedrift

Har du behov for en fleksibel renholdspartner som kan levere kontorvask i Oslo og omegn? Hos Cleanit finner du renholdere med lang erfaring til konkurransedyktige priser. Vi tar også oppdrag i Viken.

Fra oss kan du være sikker på at du alltid får kvalitet, men også miljøvennlig rengjøring. Det benyttes kun miljøvennlige produkter i daglig renhold.

Er du ikke fornøyd med jobben som blir utført, kan du benytte trygghetsgarantien. I denne inngår også prismatch dersom du kan dokumentere at du har fått et bedre tilbud fra en annen aktør, samt en angrefrist på 30 dager.

Ønsker du en gratis og uforpliktende befaring for å se hvordan vi best kan hjelpe din bedrift?

Kontakt oss på telefon 23 37 37 90, eller benytt kontaktskjemaet nedenfor.

Send en e-post

Valid number
Ved å klikke send bekrefter du vår Personvernerklæring
Takk for din henvendelse
Du vil bli kontaktet så fort som mulig.

Takk for din henvendelse

Du vil bli kontaktet så fort som mulig.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Andre tjenester for renhold av bedrift

I tillegg til daglig og periodisk renhold av kontorlokaler, vil det fra tid til annen være behov for vedlikehold av kontorbygget og ytterligere rengjøringstjenester for bedriften, som for eksempel:

Samarbeidspartnere
Medlem av